+44 (0)117 329 2425

Over ons

Hardware Tech Direct is een IT-hardware trading vennootschap waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in de bruisende stad Bristol, gelegen in het zuidwesten van Engeland. Wij leveren gebruikte en nieuw IT-apparatuur aan klanten over de gehele wereld.

Onze medewerkers kunnen u in 4 verschillende talen te woord staan en hebben bijna 10 jaar ervaring in de industrie.

Company Ethos

Bij Hardware Tech Direct zijn wij van mening dat ons werk niet alleen bestaat uit het kopen en verkopen van IT-apparatuur. Waar mogelijk willen we onze klanten ook helpen door het aanbieden van concurrerende inruil prijzen voor hardware die afgeschreven moet worden.

Grote bedrijven vernieuwen regelmatig hun IT-apparatuur, maar, eenmaal opgeknapt, is gebruikte apparatuur nog steeds zeer gewenst om kleinere, start-up bedrijven, te voorzien van een IT-infrastructuur binnen hun budget. Door de verkoop van gebruikte IT-hardware helpt u tevens de milieu-impact van de IT-industrie te verminderen.

Door de verkoop van gebruikte IT-apparatuur kunnen IT-managers besparingen genereren die op zijn beurt weer doorgegeven kunnen worden aan andere gebieden binnen de organisatie.

Het repareren van specifieke hardware met behulp van onderdelen uit gerenoveerde units kan aanzienlijk goedkoper uitvallen dan het vervangen van moeilijk te verkrijgen apparatuur.