+44 (0)117 329 2425

Services

Wij kopen nagenoeg alle soorten gebruikte hardware

IT-assets dalen in waarde na verloop van tijd waardoor uw oude hardware in waarde afneemt tijdens opslag. Het verkopen van deze apparatuur aan Hardware Tech Direct is derhalve volkomen logisch. U maakt kostbare opslagruimte vrij en kunt de financiële middelen weer gebruiken voor de cash flow van uw bedrijf.

Wij verkopen een enorm scala aan IT-hardware voor de beste prijs

Heeft u een operationeel netwerk nodig, maar een beperkt budget? Misschien is het de aangewezen tijd voor uw bedrijf om de volgende stap te zetten en te upgraden naar state-of-the-art technologie. Hoe dan ook, HWTech Direct kan de juiste IT-oplossingen voor u vinden uit een reeks van 30 000+ producten.

Bel +44 (0)117 329 2425 voor een vrijblijvende prijsopgave

Al onze IT-hardware wordt geleverd met standaard 1 jaar garantie

HWTech Direct biedt standaard 1 jaar garantie op alle nieuwe en gereviseerde apparatuur. Onze producten zijn gemaakt door ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten die ons ook het vertrouwen geven om, indien gewenst of nodig, een verlengde garantie van maximaal 3 jaar aan te bieden.* Dit garandeert u dat wij defecte artikelen zo snel mogelijk vervangen.

* Wij bieden deze optie alleen voor eindgebruikers en niet voor wederverkopers of wholesale klanten. Kijk op onze pagina algemene voorwaarden voor meer informatie over garantiebepalingen.

Wij leveren aan klanten over de hele wereld

We hebben met top koeriersbedrijven, waaronder UPS, Royal Mail, Fedex Parcelforce en kleinere lokale bedrijven leveringsafspraken. Waar u ook bent in de wereld, HWTech Direct kan de hardware die u nodig heeft snel leveren.

Als u gebruikte IT-apparatuur aan ons verkoopt zorgen wij voor het afhalen van de goederen om u volledig te ontlasten.

Bespaar op nieuwe hardware door inruil van uw oude apparatuur

Wij zijn geïnteresseerd in veel verschillende hardware-onderdelen. Stuur ons de details van uw gebruikte apparatuur en wij zorgen voor een concurrerende korting op uw bestelling. De logistiek en kosten voor het ophalen van de goederen nemen wij voor onze rekening.

Houd uw gegevens veilig

In een tijd van steeds toenemende cybercriminaliteit, is het van groots belang dat bedrijven en particulieren hun gegevens goed beschermen. Wanneer u een bestand wist of verwijdert van uw computer, zijn deze gegevens pas echt weg zodra deze gebieden op de schijf overschreven worden met nieuwe informatie. Hackers kunnen eenvoudig gegevens uit oude opslagschijven terugvinden die niet definitief zijn verwijderd.

HWTech Direct biedt een data wiping dienst aan die ervoor zorgt dat de ruimte die eerder bezet was op een opslagapparaat wordt overschreven, deze ruimte wordt vervangen met nuttige gegevens, met nullen (ook bekend als “zero-fill”) of met een willekeurig patroon van getallen.

Help uw bedrijf recycling targets te behalen

HWTech Direct recycled oude IT-apparatuur in overeenstemming met de strenge normen die door de EU WEEE-richtlijn zijn ingesteld. Milieu-impact analyses worden steeds belangrijker voor bedrijven over de hele wereld, laat ons u helpen de recyclingdoelstellingen van uw bedrijf te halen.

Oude hardware kan goedkoop en betrouwbaar zijn

Afgeschreven hardware is aanzienlijk goedkoper dan een state-of-the-art infrastructuur. Het kan een zeer kosteneffectief alternatief zijn dat aan de eisen van de eindgebruiker. Sommige afgeschreven hardware kan nog lang operationeel blijven nadat de fabrikanten nieuwe technologieën op de markt gebracht heeft. Dit is iets om in gedachten te houden bij het plannen van gefaseerde upgrades van IT-apparatuur. Vooral als u weet dat oudere systemen bewezen betrouwbaarheid hebben.

Op zoek naar een moeilijk te vinden product?

Wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen door zeldzaam en moeilijk te vinden componenten voor u te zoeken. Of u nu dringend een aantal kapotte apparatuur moet vervangen, of vooruit wenst te plannen door het aanschaffen van back-up onderdelen, HWTech Direct heeft toegang tot een wereldwijde catalogus van 50 000+ producten.

Laat ons voor u zoeken, zodat u zich weer kunt richten op uw eigen werk.

Servers voor korte termijn huur

Als uw bedrijf niet zeker is van zijn behoeften aan IT-apparatuur, kan HWTech Direct korte termijn verhuur van volledig ingerichte servers bieden. Dit geeft het MKB de flexibiliteit om hun IT-capaciteit te verhogen zonder het risico van te grote investeringen aan hardware.